خط کلّی نظام اسلامی چیست؟ اگر بخواهیم پاسخ این سؤال را در یک جمله ادا کنیم، خواهیم گفت خط کلّی نظام اسلامی، رسیدن به تمدّن اسلامی است.۱۳۷۹/۰۷/۱۴
ما میتوانیم تمدن نوین اسلامی را برپا کنیم و دنیایی بسازیم که سرشار باشد از معنویت و با کمک معنویت و هدایت معنویت راه برود؛ این کارها را میتوانیم انجام بدهیم، که به توفیق الهی هم [این کار را] میکنیم.۱۳۹۲/۰۹/۱۹
من با اطمینان کامل میگویم: این هنوز آغاز کار است، و تحقق کامل وعدهی الهی یعنی پیروزی حق بر باطل و بازسازی امت قرآن و تمدن نوین اسلامی در راه است.۱۳۸۷/۰۹/۱۷
پربحث ترين ها
-
-
کارگاه روانشناسی اسلامی + صوت
۹۵/۰۹/۱۰ -
نقدی بر dsm (قرآن روانشناسان) + صوت
۹۴/۰۸/۲۳ -
-
بازخوانی اسناد لانه جاسوسی + صوت
۹۵/۰۸/۱۲
صف طولانی + pdf

اگر اخبار فناوری را دنبال میکنید، احتمالاً ماجرای صف طولانی عرضه آیفون 6 در شهر نیویورک که عدهای را از 12 ساعت قبل به آنجا کشیده بود را یادتان میآید.
هرچند دلایلی همچون حضور مافیای قاچاق موبایل را در توجیه طولانیتر شدن صف مطرح کردهاند و شاید هم شما کیفیت محصولات این شرکت را دلیل اصلی این شور و اشتیاق بدانید. اما من میخواهم عامل دیگری را به شما یادآور شوم که در کشور خودمان هم بسیار رایج است.
این شور و اشتیاق یک واکنش روانی است که عدهای نسبت به محصولات اپل و یا هر برند دیگری دارند. اینکه عدهای فکر میکنند با خریدن یکی از محصولات اپل، به دسته متفاوتها، گیگ ها، متمدنها و باشعور ها میپیوندند. درصورتیکه داشتن یک گوشی ۴ اینچی، نشانه هیچکدام از این موارد نیست.(۱)
درواقع برند ها، ملاکی شدهاند برای ارزشگذاری روی انسانها. انسانها را بر اساس کالایی که مصرف میکنند طبقهبندی میکنند نه بر اساس فکر یا محصولی که تولید میکنند.
و طبیعی است که انسان مطلوب برای نظام سرمایهداری غرب، یک مشتری مصرفکننده است نه یک متفکر تولیدکننده و بدیهی است که این مدل انسان را با رسانههای خود ترویج و تربیت کند.
و رقابت باید در مصرف باشد نه در تولید و اگر امروز به ما میگویند عقب افتاده، منظور این است که کالای کهنهتری مصرف میکنیم نه اینکه سعی داشته باشند ما را با تلنگری به سمت تولید بیشتر تشویق کنند.
مشابه این صفهای طولانی اخیراً در کشور ما هم با ترفندهایی همچون قرعهکشی و جایزه دادن، توسط برندهای خارجی دیگر اتفاق افتاده است. درصورتیکه با تدابیری نهچندان پیچیده میتوان از طولانی شدن صفها و معطل شدن افراد پیشگیری کرد. درواقع صفهای طولانی دارد تبدیل میشود به ملاکی برای چشم و همچشمی شرکتها و برندها. طوری که هرچه انسانهای بیشتری در صف کالای من معطل باشند ارزش برند من بیشتر است. و این طرز نگاه به انسان، شباهت سرمایهداران و بردهداران است.
تعصب بیشازحد بر روی یک برند خاص بخصوص اگر خارجی باشد، نهتنها به مصلحت ما نیست بلکه اصلاً کاری معقول و منطقی به نظر نمیرسد. نباید انسانی برای مصرف یک کالای غیرضروری، اینچنین فریفته و خودباخته شود. شیفتگی افراد به برندها بیش از آنکه نتیجه کیفیت آن محصولات باشد نتیجهی تبلیغات و تلقینات رسانهها است. پس اگر بخواهیم معقولانه و دلسوزانه تصمیم بگیریم، باید این تمایلات را به سمت کالای داخلی و تولید جهتدهی کنیم.
پ---------
۱)من از روییدن خار سر دیوار دانستم
که ناکس کس نمیگردد بدین بالانشینی ها
به قلم : محمد بصیر زاده
دانلود pdf: دریافت
نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
پيشنهاد سردبير
طبقه بندی موضوعی
- بشنو (۷۱)
- همایش ها (۴۱)
- کارگاه ها (۱۴)
- سخنرانی ها (۱۳)
- بخوان (۵۰)
- باشگاه نویسندگان (۱۵)
- برشی از کتاب (۵)
- معرفی کتاب (۱۱)
- مصاحبه و گفتگو (۸)
- مشاوره علمی (۲)
- بانک مقالات و جزوات (۱)
- نشریات علمی دانشجویی روانشناسی اسلامی (۳)
- تماشا کن (۵)
- کلیپ (۳)
يادداشت سردبير
-
العِلمُ سُلطان
امام خامنه ای مدظله العالی:
مسئلهی پیشرفت علمی را که بنده سالها است روی آن تکیه میکنم، همچنان مورد تکیه است. باز هم عرض میکنم: العِلمُ سُلطان، علم اقتدار است، علم قدرت است و باید دنبال علم بود. محیطهای دانشگاهی، محیطهای تحقیقاتی و پژوهشی حتماً بایستی به مسئلهی علم توجّه کنند. ضمناً توجّه بکنید، اینکه من تأکید میکنم روی مسئلهِی علم، [برای این است که] علم برای پیشرفت کشور است، علم برای گشایش افق آینده است، علم برای همان چیزی است که من سالها پیش گفتم که پنجاه سال بعد باید ما به جایی برسیم که هر کسی خواست از تازههای علمی دنیا بهره ببرد، مجبور باشد زبان فارسی یاد بگیرد؛ علم با این نیّت، با این هدف. آن کسانی هم که در دنیا علم را پیش بردند، کسانی هستند که با این جور هدفها وارد شدند، وَالّا [اینکه] دنبال کار علمی باشیم برای سود شخصیِ نقد کوتاهمدّت خودمان، نه، این ارزش زیادی ندارد؛ عمده نگاه کردن به علم با آن نگاه افقگشای این جوری است.
بیانات در ارتباط تصویری با نمایندگان تشکلهای دانشجویی_۹۹/۲/۲۸
آخرين مطالب
-
طلسم و جادو + صوت
يكشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۹ -
نوروسایکولوژی وضو + صوت
يكشنبه ۲۱ دی ۱۳۹۹ -
کارگاه آنلاین نقد حذف همجنس گرایی و خودارضایی از فهرست اختلالات جنسی در DSM
چهارشنبه ۱۷ دی ۱۳۹۹ -
مکتب حاج قاسم + صوت
يكشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۹ -
افزایش جمعیت + صوت
يكشنبه ۷ دی ۱۳۹۹ -
تربیت جنسی در سایه عفاف + صوت
سه شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۹ -
عالَم خواب + صوت
جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۹ -
درآمدی بر تاریخچه روان شناسی اسلامی + صوت
دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۹ -
بانک مقالات و جزوات
جمعه ۲۷ تیر ۱۳۹۹ -
بسته آموزشی تاریخ معاصر ۲(بررسی تاریخی قیام ۱۵خرداد سال۴۲ و نقش امام خمینی(ره)در آن)+صوت
پنجشنبه ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
آخرين نظرات
خلاصه آمار
چندرسانه ای
-
شرح دعای مکارم الاخلاق +چند رسانه ای
سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ -
پرونده موضوعی شهرسازی اسلامی (بلد طیب)
جمعه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ -
سلام آرامش(چگونگی مقابله با کرونا)+صوت/کلیپ
شنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ -
پرونده موضوعی زن وخانواده(بشنو/بخوان/تماشاکن)
يكشنبه ۱ دی ۱۳۹۸ -
گزیده ای از کارگاه روانشناسی اسلامی
جمعه ۱ شهریور ۱۳۹۸